RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Алекс: „Искам да завърша кариерата си в Левски“

Публикувано в: Футбол България, Черно море
22:24, 9 окт 2009, Автор: , Преглеждания:46

113686

Бившият футболист на Черно море Александър Александров даде днес специална пресконференция в Пресклуб „България“, на която говори за своето бъдеще, за проблемите на Левски и за раздялата си с Черно море. Кривия още веднъж напомни, че би желал да завърши кариерата си на „Герена“.

„Не се разбрахме с Левски преди няколко месеца. Тогава Черно море преговаряше с предишното ръководство на „сините“. С новото ръководство не съм се свързвал. Няма футболист, играл в Левски, който да не иска да завърши кариерата си на „Герена“. Надявам се това да стане. Не съм наясно с кризата, в която изпадна Левски. Всеки голям отбор преживява такива моменти. Мисля, че скоро нещата там ще се оправят“, каза Кривия.

„Още през 2007-а приключих с футбола в чужбина. Вече планирам да играя само в България. В момента не съм в преговори с никой. Няма обаждания, няма оферти. Има още два месеца, тогава ще видим. В момента спазвам нормален режим, тренирам и мога да играя още 2-3 години на нивото в България.“

„Всичко е приключило, не искам да се връщам на този въпрос. Направихме много с Черно море, това не е мое мнение, а на легендите в клуба. Вече се разделихме с клуба, не искам да дълбая още“, беше лаконичният коментар на плеймейкъра за Черно море.

източник и снимка: Оле-БГ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации