RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Резултати от November Test до 7.11.2009

Публикувано в: Ръгби
12:23, 18 ное 2009, Автор: , Преглеждания:115

Ноември се оказа време за контроли. Въпреки неофициалното естество на тези срещи, в тях присъстваше много борба, здраво тичане и невероятни схватки, като есетата валяха едно след друго.

Sitiveni-Sivivatu-Japan-try_2379700

В Токио в последния ден на октомври, на „Олимпийският стадион“ се срещнаха съставите на Австралия и Нова Зеландия в една много интересна среща. „Ол Блекс“ победи с 32-19, като есетата за „маорите“ реализираха Сививату и Смит, докато за австралийците се отчете само Хайнс. Картър от Нова Зеландия отбеляза точка номер 200 в Тестовете срещу Австралия, след като реализира пет наказателни удара в срещата.

England-v-Australia-flag_2381808

Седмица по-късно Австралия се реабилитира за загубата си в Токио, като успя да победи, като гост формацията на „трите лъва“, след като губеха до почивката с 9-5. За Австралия есета постигнаха Жениа и Ашли-Купър, докато за Англия мегазвездата Джони Уилкинсън се отчете с два наказателни удара и един дроп гол.

Dan-Carter-Wales-v-New-Zealand_2381974

В Кардиф на „Милениъм Стейдиъм“ бойките уелсци не успяха да изненадат гостите си от Нова Зеландия, въпреки че бяха много близо до това и загубиха с 12-19. Единственото есе дало разлика в срещата бе дело на Хор за „Ол Блекс“ в 56-тата минута на срещата. С по четири реализирани наказателни удара се отчетоха Джоунс от състава на Уелс и Картър от гостите.

снимки: www.planetrugby.com

Оставете коментар

Автор

Димитър Шопов

Подобни публикации

Още от

Ръгби