RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ананиев vs Мляков в най-интересния четвъртфинален плейоф в Иран

Публикувано в: Волейбол
16:04, 13 апр 2010, Автор: , Преглеждания:60

Методи Ананиев

Съставът на Петрошими, където играе националния ни посрещач Методи Ананиев, ще гостува тази неделя на Кале, в чийто редици се състезава диагонала Смилен Мляков, в първия мач от четвъртфиналната серия от плейофите на Иранската волейболна Суперлига.

Тимът на Мечката завърши на пето място в редовния сезон на първенството с актив от 47 точки, докато този на Мляката остана четвърти с два пункта повече. В серията ще се играе до две победи от три срещи, като Кале има домакинско предимство ако се стигне до трети двубой.

В 1/4 финалите ще има и още едно „БГ“ дерби, тъй като Дамаш на Дани Милушев и Миро Градинаров ще приеме в Гилан състава на Базаргани Джавахери, където играе бившия диагонал на Марек Минчо Минчев.

Евгени Иванов – Пушката и неговият Сайпа пък ще се изправят срещу отбора на Керман, който завърши на седма позиция в редовния сезон в серия, в която се очаква столичани да нямат особени проблеми.

В последния четвъртфинал шампионът Пейкан ще приеме в първия си мач завършилия на осмо място в класирането състав на Банк Кешаварзи.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации