RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Резултати от Супер 14 сериите

Публикувано в: Ръгби
00:25, 15 май 2010, Автор: , Преглеждания:83

Изминалия петъчен ден бе особено богат на интересни ръгби срещи. В Супер 14 сериите се състояха много интересни три двубоя, които като че ли показаха кои отбори отиват на полуфиналите.

В мачове без особено значение за крайното подреждане Шаркс победиха Форс с 27:22 точки. Крусайдърс успя да сломи отбора на Брумбис с 40:22 точки, като по този начин си осигури място сред първите четири тима в крайното класиране и продължава напред към директните елиминации. Също това нещо стори и тима на Уаратас, наделлявайки над Хуриканс с 32:16 точки. Утре предстоят да бъдат изиграни последните срещи, като гвоздеят на програмата се очаква да бъде срещата между Булс и Стормърс, като само чудо би могло да изхвърли „бурите“ от полуфиналите.

Във Франция в полуфинална среща шампионите от Перпинян успяха да сломят съпротивата на силния състав на Тулуза и след седем точно изпълнени наказателни удара от Порикъл продължават напред към финала, въпреки сърцатата игра на Давид Скрела от Тулуза. В Магнърс лигата тима на Оспрейс успя да победи Глазгоу Уориърс с 20:5 и също мечтае за титлата в лигата на Ирландия, Шотландия и Уелс. Очаквайте подробни статии за тези мачове в най-скоро време !

2 коментара

  1. FiFTYsix казва:

    поздрави на автора за статиите за ръгби!

  2. Покрай него и аз почнах да поразбирам по нещо.

Оставете коментар

Автор

Димитър Шопов

Подобни публикации