RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Мърфис Мисфитс ще участват на турнир за 7-ци в Милано

Публикувано в: Ръгби
11:43, 3 юни 2010, Автор: , Преглеждания:137

Настоящият уикенд изглежда да бъде много горещ за момчетата от Мърфис Мисфитс, които потеглят към Италия, за да си дадат среща на зеления терен с други отбори от континента в традициония турнир за 7-ци – „Cernuscо“ провеждащ се в Милано.

„Черно-зелените“ тръгват с два балансирани отбора, като освен добрата работа в екип, мъжеството, спортсменството и атрактивни комбинации на терена, те ще имат за задача да защитят доброто име на България и по време на Третото полувреме, показвайки как се пие бира, как се пеят песни и как се играят танци. Всъщност турнира в Милано представлява цял фестивал, като освен ръгби мачове, гостите могат да участват в множество съпътсващи прояви – концерти на живо, гастрономически забивки, задължителните за такива мероприятия благотворителни дейности и още много други изненади.

Организаторите на „Cernuscо“ предвиждат прояви в три направления – жени, мъже и олд бойс. Мъжкият турнир стартира с групова фаза от пет групи с по пет отбора в тях, които ще трябва да изиграят четири срещи по системата „всеки срещу всеки“. В зависимост от мястото, което заемат в отделните групи отборите продължават надпреварата в елиминационната фаза  за трите основни купи в турнира - Cup, Plate и Shield. Освен тях домакините са предвидили борба за Алпийската купа, в която ще участват отбори от алпийките страни. Отделно ще има и много индивидуални награди за най-изявените играчи в турнира. Първия отбор на Мърфис попадна в група Ц, като компания ще му правят отборите на OLD COLSTONIANS (Англия), RUGBY PAGANICA (Италия), STONED (Италия) и BENFICA RUGBY (Португалия). Вторият отбор на Мърфис попадна в група Е, като ще мери сили с AGGIOTTAGGIO BOYS (Италия), THE WEASEL’S BARBARIANS (Англия), RUGBY TREVIGLIO (Италия) и GUSSAGO RUGBY DONKEYS (Италия).

По предварителен план първи от двата ни отбора излизат момчетата от Мърфис 1, които от 9:20 часа местно време ще срещнат италианците от STONED  в среща номер 6 на игрище номер 3. Четиридесет минути по-късно и втория отбор на Мърфис ще започне битките в груповата фаза на турнира, като на игрище номер 1 ще имат за съперник отново представители на домакините в лицето на RUGBY TREVIGLIO. В 11:20 часа Мърфис 2 ще трябва да се премести на игрище номер 3, където ще ги очакват ръгбистите на THE WEASEL’S BARBARIANS от Англия в битка номер 24. В мач номер 33 португалците от Бенфика ще срещнат Мърфис 1 от 12:20 часа отново на игрище номер 3. От 13:00 часа втория отбор на Мърфис ще се изиграе третия си мач от груповата фаза, като противник ще им бъде седмицата на AGGIOTTAGGIO BOYS от Италия. Час по-късно пък Мисфитс 1 ще срещнат  OLD COLSTONIANS от Англия в мач номер 48. Последните срещи от първия ден двата ни отбора ще изиграят на игрище номер 2, като в мач номер 62 Мърфис 1 ще се изправят срещу RUGBY PAGANICA от Италия, а непосредствено след тях на терена втората команда на Мисфитс ще срещне италианците от GUSSAGO RUGBY DONKEYS.
Нека им пожелаем късмет в предстоящите двубои и нека сложат поне една купа в новата си витрина намираща се в пъба на Кърниградска.

2 коментара

  1. Anton PK NSA казва:

    Успех На Мисфитс мой добри приатели и на SPORTVOX единствения Български сайт, който се интересува от Ръгби в нашата страна !!!

    • Ами Митко се опитваме да пише за каквото може, така че мисля, че всички можем да го поздравим. Успех на Мисфитс и от мен.

Оставете коментар

Автор

Димитър Шопов

Подобни публикации

Още от

Ръгби