RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски се подсили с бранител

Публикувано в: Берое, Избрано, Левски, Футбол България
14:05, 8 юни 2010, Автор: , Преглеждания:57

Иво Иванов подписаха със синия клуб

Левски започна по-сериозната част от лятната си селекция, която обещава да бъде наистина мащабна и любопитна. Въпреки че не успя да привлече повечето от желаните класни играчи в А група, които вече са изградили своята репутация на родна земя, днес „сините“ парафираха с проспериращ млад футболист от един от най-симпатичните отбори през изминалия сезон.

Председателят на борда на директорите на Берое Дамян Георгиев бе дошъл специално до София заедно с Иво Иванов, за да може защитникът да подпише договор за три години. Част от сделката е преминаването под наем на Виктор Генев при „заралии“ за срок от една година.

Другото обещаващо име, което се очаква скоро да бъде изписвано на фланелка на Левски, е крилото на закъсалия Пирин Даниел Младенов. Разбира се, той би пристигнал на „Герена“ като свободен агент, предвид тежкото състояние на „орлетата“. Днес фигури от щаба на благоевградския клуб разговаряха с представители на ръководството на Левски, но не се стигна до очакваното подписване на договор.

SportVox припомня, че с това селекцията на „сините“ вече се състои от двама играчи – първото ново лице беше юношата на отбора и подвизаващ се в Чавдар Етрополе Калин Щърков.

Оставете коментар

Автор

Даниел Любомиров

Подобни публикации