RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Венева и Иванов също не успяха да преминат пресявките

Публикувано в: Лека Атлетика
13:49, 30 юли 2010, Автор: , Преглеждания:44

Венелина Венева

Надеждата ни за финал във високия скок Венелина Венева не успя да премине квалификациите, след като направи 3 фаула на 1,87м. Другият ни участник в квалификации днес Георги Иванов записа 18.28м в хвърлянето на чука.

Сребърната медалистка от Гьотеборг ’06 Венелина Венева не успя да разкрие потенциала си и за съжаление отпадна рано от състезанието по висок скок. Българката без никакви проблеми премина 1,83м, но при следващата височина от 1,87м събори летвата и трита пъти. С този резултат Венева остава на 22-ра позиция от 26 участнички. След неуспешното си представяне 41-годишната ни атлетка бе крайно разочарована, тъй като имаше не лоши резултати досега през сезона.

В хвърлянето на чук при мъжете световният шампион за младежи Георги Иванов изпрати уреда на 18.28м. Третият опит на българина изглеждаше с добър метраж, но съдията отсъди фаул и така Иванов завършва на 21-во място от 25 чукохвъргачи.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации