RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Със силен финален спринт Франция отказа руснаците на 4х100м мъже

Публикувано в: Водни
03:32, 16 авг 2010, Автор: , Преглеждания:135

снимка: Атила Кисбенеде, AFP

Отборът на Франция покори мъжката щафета на 4х100м в последната плувна дисциплина на това европейско първенство. Със среброто остана тима на Русия, докато холандците заеха третата позиция.

Изненадващо в щафетата на „петлите“ не попадна Ален Бернар, като неговото място бе заето от опитния Фабиен Жило. Така французите в състав Камий Лакур, Хю Дюбоск, Фредерик Буске и Фабиен Жило изобщо не дадаха индикации, че се усеща липсата на Бернар и поставиха нов рекорд на първенствата, финиширайки за 3:31.21мин. Втори остана тима на „Сборная“ със Станислав Донец, Роман Слюднов, Евгени Коротишкин и Евгени Лагунов, които завършиха на 1.97сек зад златните франсета. С бронзовите отличия си тръгва тима на Холандия в състав Ник Дриберген, Ленарт Стекеленбург, Йори Ферлинден и Себастиан Фершурен, които спряха хронометрите на 3:33.99 и също слязаха под бившия рекорд на турнира.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации