RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Прогноза за Бурсаспор – Валенсия (Шампионска лига – Група C)

Публикувано в: Футбол Свят, Шампионска Лига
08:51, 14 сеп 2010, Автор: , Преглеждания:108

Бурсаспор – Валенсия – 14 септември от 21:45 часа

Бившият български национал Димитър Иванков ще направи своя дебют в Шампионската лига при домакинството на своя Бурсаспор срещу тима на Валенсия.

Бурсаспор успя да наруши хегемонията на истанбулските грандове и за първи път в своята история спечели титлата на Турция. „Зелено-белите” се подсилиха през лятото с играчи от Южна Америка в лицето на Инсуа, Стейнерт и Нунес. Шампионите показват, че не случайно са станали първи, след като до момента са лидери през новия сезон с пълен актив от 15 пункта.

Валенсия пък бе отборът, който имаше най-големи приходи от трансфери през лятото, след като се раздели с четири от звездите си. Вия пое към Барселона, Силва отиде в Манчестър Сити, Жигич бе продаден на Бирмингам, а Алексис бе трансфериран в Севия. Въпреки това „прилепите” остават доста солиден отбор и всеки, който ги подцени може да съжалява. Отборът на Унай Емери е лидер в Примера с пълен актив от шест точки.

С оглед на това, че Бурса са дебютант в турнира очаквам стъписване в техните редици. Въпреки това според мен турците са способни на изненада тук и могат да се доберат до равенство.

Прогноза: Х

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации