RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Симеон Христов: „Озадачен съм от освобождаването на Милен Стефанов“

Публикувано в: Футзал
20:00, 18 яну 2011, Автор: , Преглеждания:270

Играещият треньор на „Одесос-Хидроремонт“ Симеон Христов коментира освобождаването на неговия възпитаник Милен Стефанов от националния отбор по футзал.

Припомняме, че наставникът на „трикольорите“ Венко Иванов веднага след втората проверка между България и Румъния отпрати Ивайло Борисов и Милен Стефанов.

Учуден съм от факта, че играчи на „Одесос“ не попадат в игровата концепция на националния селекционер. С оглед на показаното в първенството със сигурност имаме момчета, които биха свършили работа в квалификациите в Малта. Озадачен съм, че освободиха Милен Стефанов. Самият той ми каза, че е играл само 2 минути в първата контрола с Румъния. Въпреки това искрено се надявам да продължим напред в квалификациите за европейско първенство, което ще е крачка напред за българския футзал“, каза Христов.

„Още преди да заминем на лагер, се знаеше, че за Малта ще отпътуваме с група от 14 играчи. Така или иначе двама трябваше да отпаднат от сметките. Това, че сме освободили точно Ивайло Борисов и Милен Стефанов, е лична преценка на треньорското ръководство“, аргументира се селекционерът Венко Иванов.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации