RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Глезят „Одесос“ с масажи и джакузи

Публикувано в: Футзал
20:00, 10 фев 2011, Автор: , Преглеждания:192

В „Одесос-Хидроремонт“ въведоха нова практика.

Едноличният лидер в класирането в градското първенство по футзал на Варна ще се събира в неделя и ще посещава супермодерен лечебно-възстановителен комплекс “Сано”, където има прекрасни условия за пълен релакс. Момчетата на Симеон Христов първо ще правят възстановителен фитнес, след което с пълни сили ще се хвърлят в джакузито на комплекса. На тяхно разположение са медицински специалисти и богата гама от всякакъв вид масажи, както и сауна, басейн и ред други екстри.

С изваяните си тела играчите от тима събраха погледите на останалите клиенти в комплекса, като за в бъдеще любезните домакини планират да затварят в неделните дни съоръжението само за отбора. Веднага тръгнаха и шегите сред момчетата, като някои от тях споделиха, че едни дават всичко от себе си по време на мачовете, други по време на възстановяването.

Изключение от всички правеше техническият директор Иван Викторов, който не се съблече за процедури не поради някаква друга причина, а тъй като за него няма почивен ден и той имаше доста ангажименти с клубните дела.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации

Още от

Футзал