RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

“Гранд Про” губи служебно двубоя с “Одесос”

Публикувано в: Футзал
21:49, 4 мар 2011, Автор: , Преглеждания:129

Отборът на “Гранд Про” ще загуби служебно с 0:6 утрешната си среща по футзал с тима на “Одесос-Хидроремонт”. Причината за това е отказ от страна на ЗС на БФС – Варна да отложи двубоя заради проблеми от страна на играчи на водения от Митко Пантев тим. Поради различни проблеми, някои от основните състезатели на “Гранд Про” няма да могат да са на разположение за тази среща и затова още във вторник ръководството на клуба се е свързало с представител на БФС, за да поиска мача да бъде отложен. Миша Милошевич е с 39 градуса температура, Тошко Каменов е ангажиран с юношеската формация на “Черно море”, които гостуват на “Левски” в София, а стражът Исмет Хаджиев по същото време ще бъде в Благоевград с тима по хандбал. По този начин отборът на “Гранд Про” ще разполага едва с 3-ма полеви играчи и един вратар.
“За пореден път се доказа, че БФС – Варна работи за интересите на един клуб и всички се досещат кой е той”, категоричен е Митко Пантев. “От тима на “Одесос” проявиха разбиране и се съгласиха срещата да бъде отменена, след като обяснихме какви са причините за исканията ни. Не знам защо от Зоналния съвет ни отказаха. През първия сезон отлагаха мачове за това, че играчите на един от клубовете били на сватба. Сега не може да се съобразят с нас”, обясни още Пантев.

Източник: Агенция „Черно море“

1 коментар

  1. ludiqt казва:

    BFS za edin xui ne stavate i vie sa6to MFC VARNA omrqxte ot strax ne6tastnici….. bili golemi zvezdi ama s palni gashti i merisheli i tova e ot strax da ne stanat za smqx pred cqla varna

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации

Още от

Футзал