RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

МФК „Варна“ разби „Гранд Про“

Публикувано в: Футзал
17:47, 4 апр 2011, Автор: , Преглеждания:214

Отборът на МФК „Варна“ разгроми „Гранд Про“ с 10:3 в последния кръг на градското първенство по футзал на Варна. Виктор Викторов реализира 4 попадения за категоричния успех, по два пъти се разписаха Борис Трендафилов и Боги Марев, а по един път вкараха Бойчо Марев и Георги Георгиев. За загубилите точни бяха Никола Василев на два пъти и Валентин Колев.

С тази победа тимът, воден от Борис Трендафилов, стана вторият отбор от морската столица след „Одесос-Хидроремонт“, който ще играе на финалите на държавното първенство. Играчите на „Гранд Про“ нямаха никакъв шанс срещу по-класния си съперник и закономерно се сбогуваха с участие в плейофите. Все пак новосформираният клуб завърши на 3-то място в градския шампионат, което може да се отчете за успех за дебюта му във футзала.

Участието на МФК „Варна“ в държавното първенство е добре дошло за любителите на футзала, тъй като тимът на Александър Неделчев разполага с най-опитните и атрактивни играчи в шампионата.
Срещата бе наблюдавана от опитния полузащитник на „Черно море“ Станислав Стоянов.

Награждаването за второ и трето място в първенството остана незабелязано от зрителите, присъстващи в зала „Владислав“, след като секретарят на ЗС на БФС – Варна, Петър Петров връчи доста дискретно медалите на двата отбора веднага след срещата.

Източнк: в. „Черно море“

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации