RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

За залозите „онлайн“ с „големите“ печалби

Публикувано в: Коментар, Любопитно
16:41, 5 апр 2011, Автор: , Преглеждания:114

Този материал не е заложен на слухове или на споделеното от препатили наивници. Няма да коментираме дори стотиците хора, които недоволстват  от лъжите на уж свръхкоректни сайтове за спортни залагания по Интернет. Тук говорим за максимално почтена фирма по „залози онлайн“  с привидна прецизност, добър екип и ясни ангажименти.

Но при цялата „почтеност“ на виртуалното ТОТО неприятните прецеденти от реалността непрекъснато сочат определена тенденция. И затова говорят красноречиво следните примери от собствен опит:

1. Залагаш добра сума на сериозен коефициент и печелиш. След час получаваш съобщение, че неочаквано защо печалбата ти е доста намалена. Била станала „техническа грешка“, тоест коефициентът е „преизчислен“ с няколко десети по-надолу. Писмото завършва с формално извинение, с него преглътваш и свиване на сметката с няколко десетки лева. Да протестираш няма смисъл, всичко това влиза в „Общи правила“ на сайта.

2. За редовна игра (хазартът е доказано заразителен!) ти предоставят бонус. Той е придружен с любезно писмо на благодарност и анекс, че за ползването на бонуса не се изискват „никакви“ условия. Слез 3-4 сполучливи залагания на ниска ставка обаче с ужас установяваш, че бонусът, добре увеличен, си остава все така в графата за сума, от която не можеш да теглиш. По съвет на добри другарчета го залагаш на коефициент над 1.50, за да го направиш „изтеглим баланс“. Но такова условие при приемането на бонуса коварно не е споменато!

3. Все някога стигаш до „безумните“ залагания с коефициент 100 и повече! Но да не си мислите, че ако сложиш десетина лева, после ще ви преведат полагащата се по коефициент хилядарка? О, свещена простота! Лудият възторг от спечелен залог с коефициент 130 бързо загасва. Най-напред по погрешка бил пратен в графата „губещи“. После двубоят не бил завършил. Накрая все пак завършил, ама резултата не бил точно такъв, какъвто го пишело в сайта. Причини много, спортът екзотичен, съзтезанието далеко, а справедливостта – непостижима. Пий една студена вода и залагай отново!

Всъщност въпросните сайтове за залози бързат йезуитски да предупредят: „Залагането е забавление и не трябва да се разглежда като начин за изкарване на пари“. Но всъщност за пореден път не са докрай честни. Пари на тяхната виртуална територия се печелят, превъртат, „перат“. Но не от обикновените хора, а от „големите играчи“ с нагласените мачове на всякакво ниво.“Черното тото“  е доказан феномен и в него дребните участници играят ролята на необходим и обречено губещ пълнеж.

Осъзнаваш неизбежната истина и след няколко инфарктни седмици вземаш собственото си решение. Казваш  „Край!“ и толкова. Изтегляш до дупка парите от сметката и дори ти ги превеждат в посочения срок. Сумата стига да покриеш вложените средства и да остане малко – колкото за дребна почерпка, но вече не със студена вода.

Иначе спортните залози онлайн са навсякъде в компютърния свят, дръзко и нахално се саморекламират по всякакви спортни и новинарски страници. Те са с нас по всяко време на денонощието, 365 дни в годината. Някъде там в „зоната на здрача“  се мержелее голямата печалба. И клиенти-мерклии да я докопат винаги ще се намерят. Всеки има право право на свободен избор, нали?

1 коментар

  1. gangan казва:

    При мен ГЛОБЕТ бяха точни и коректни-преди година със залог 1 евро и прогноза от 20 мача сречелих 219 евро,които след 3 дни в пълен размер ми бяха преведени в сметката

Оставете коментар

Автор

Светослав Минчев

"Хората, които въобще не се интересуват от спорт, не са по-малко ограничени от онези, които не изпитват интерес към музиката, театъра или което и да е изкуство…" Георги Аспарухов

Подобни публикации