RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

МФК „Варна“ с класика над шампиона „Одесос“

Публикувано в: Футзал
20:38, 5 апр 2011, Автор: , Преглеждания:70

Отборът на МФК „Варна“ победи с класическото 3:0 „Одесос-Хидроремонт“ на старта на държавното първенство по футзал. Тази загуба беше първа за одесосци от началото на сезона.

Предвид важността на срещата, двубоят започна доста предпазливо и за двата тима. В началните минути на мача нищо интересно не се случи и пред двете врати. Играчите на МФК „Варна“ разиграваха топката в собствената си половина, като се мъчеха с високи подавания да извеждат бързоногия Виктор Викторов на стрелкова позиция. В 10-ата минута след триходова комбинация Бойчо Марев бе изведен на изгодна позиция, но ударът му срещна гредата. От своя страна момчетата на Симеон Христов атакуваха доста предпазливо с многобройни разигравания в половината на символичните гости. Около 6 минути преди края на срещата Викторов влезе доста остро в краката на Влади Гочев, който напусна терена, за да му бъде оказана медицинска помощ.

В 3-тата минута на втората част Павел Адамов бе фаулиран в наказателното поле на МФК „Варна“, но съдийската двойка даде знак играта да продължи, което изнерви до краен предел играчите и резервната скамейка на одесосци. След 10-ата минута за всяко съприкосновение с противников играч бе свирен фаул, като в 15-ата минута МФК вече получи право да изпълни дълга дузпа. Опитният Бойчо Марев застана зад топката и с бомбен удар заби коженото кълбо в горния ляв ъгъл на стража Костадин Иванов. Последва силен натиск на „Одесос“, като треньорският щаб на одесосци пусна в игра 5-и полеви играч. В 17-ата минута Борис Трендафилов пресече топката и от неговото наказателно поле стреля в опразнената врата за 2:0. В следващата минута ситуацията се повтори, като този път най-съобразителен се оказа Виктор Викторов, който по същия начин от неговата си половина стреля точно за крайното 3:0.

Източник: в. „Черно море“

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации

Още от

Футзал