RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Тодор Батков уволни Ясен Петров

Публикувано в: Левски, Футбол България
21:32, 27 май 2011, Автор: , Преглеждания:156

Собственикът на Левски Тодор Батков съобщи официално раздялата с Ясен Петров. Това стана след края на мача с Монтана, в който „сините“ надделяха с 3:0.

“Мога да обявя официално, разбрахме се с Ясен, не се възползваме от опциите да му продължим договора. Желая му успех, той е добър специалист, има място във всеки един отбор. Новият старши треньор и главен мениджър и както искате го наричайте се казва Георги Иванов. Помощници ще му бъдат Тони Здравков и Бисер Хаздай. Ще му бъде трудно, но в края на краищата му имам пълно доверие, както до сега. Той показва характер, израстна много. В екип с помощниците мисля, че Гонзо ще се справи добре като старши треньор. Аз реших да уволня Ясен, тъй като при Георги имаше конфликт на интереси. Явно много бързо му натежа короната, да бъдеш треньор на Левски е най-ветровитото място за работа в България. Аз нито правя селекцията, нито редя състава, нито давам инструкции кой да седи на скамейката и да определя тактиката”, заяви Батков.

“Нямам основание да не съм доволен от сезона, няма от какво да се срамувам. Нечестно беше първенството, Левски е моралният шампион. Изиграхме 45 мача, в които постигнахме 31 победи, 7 равни и 7 загуби, две от които нелепи, с безобразна игра – от Локо (Пловдив) и ЦСКА. Ние не купувахме мачовете си, не ни подпираха съдиите. Затова не успяхме да станем първи. Показахме с игра и сърце, че заслужавахме титлата. 72 точки не са никак малко, но просто ни е нечестно първенството”, допълни адвокатът.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации