RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

„Гранд Про“ ще участва на „Суперкупа Приморско“

Публикувано в: Футзал
16:21, 8 юни 2011, Автор: , Преглеждания:301

Завърналият се от Сърбия отбор по футзал на „Гранд Про“ ще участва в турнира за „Суперкупа Приморско“, това каза за в. „Черно море“ треньорът на клуба Димитър Пантев.

Надпреварата е организирана от шефа на Българската лига по футзал (БЛФ) Лъчезар Паланков, която е алтернативна на БФС. Той е изпратил лично покана до ръководството на варненския клуб, което е дало положителен отговор.

Състезанието ще се проведе в Приморско между 24 и 26 юни. Очаква се към състава на „зелено-черните“ да се присъедини и опитният играч на „Одесос-Хидроремонт“ Влади Гочев, който не пътува с „Гранд Про“ за Сърбия поради лични ангажименти.

Както е известно, в миналото издание на турнира новосформираният тогава клуб спечели по безапелационен начин надпреварата след 4 победи и един равен. Освен за Приморско „зелено-черните“ имат предложения за още два международни турнира в Сърбия, както и за голям футзален форум, който ще се проведе в Италия.

Стана ясно още, че ръководството на „Гранд Про“ е подало документи в ЗС на БФС – Варна, за да бъде приет клубът за член на Българския футболен съюз.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации