RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Валери Велинов, президент на „Тича“ (Долни чифлик): „Момчетата се представиха повече от очакваното“

Публикувано в: Футзал
13:03, 20 юни 2011, Автор: , Преглеждания:585

Президентът на ФК „Тича“ (Долни чифлик) Валери Велинов сподели пред в. „Черно море“, че неговите момчета са играли доста равностойно срещу съперниците си предвид факта, че това е първо участие на неговия отбор в държавното по плажен футбол.

„Играхме добре, момчетата се представиха повече от очакваното. Ние сме млад отбор и тепърва започваме да играем плажен футбол. В някои срещи стояхме доста добре и дори можехме да победим, но липсата на опит оказа влияние в заключителните минути на мачовете. Мисля, че вървим в правилната посока и се надявам в следващия етап от надпреварата да се представим доста по-добре“, каза Велинов.

Той допълни още, че от днес отборът започва отново подготовка за турнира в София. „Стартираме тренировки за следващия етап от надпреварата. Ще провеждаме тренировъчния процес на Южния плаж във Варна, като сме предвидили няколко контролни срещи с отборите на „Варненските момчета“ и „Одесос“. Имаме много млади състезатели, с които трябва да се работи, тъй като те никога не са играли плажен футбол“, каза президентът на „Тича“ Валери Велинов.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации