RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Във финала на плажния футбол: „Варненските момчета“ с разгром над „Одесос“

Публикувано в: Футзал
13:07, 20 юни 2011, Автор: , Преглеждания:168

Тимът, воден от Симеон Христов, загуби катастрофално с 0:4

Отборът на „Варненските момчета“ победи „Одесос – Хидроремонт“ с 4:0 във финала на първия етап от държавното първенство по плажен футбол, който се проведе в през уикенда в Обзор. Въпреки че бяха сочени за фаворити в тази среща, момчетата, водени от Симеон Христов, загубиха катастрофално последния си мач от надпреварата, но запазват шансове за шампионската титла.

Срещата започна по-добре за „Одесос“, които разиграваха топката, докато „момчетата“ разчитаха на контраатака. Няколко изстрела на Цветан Миланов и Симеон Христов бяха парирани с вещина от стража на символичните домакини. В самия край на първата третина след грешка на Георги Минков „Варненските момчета“ поведоха в резултата – 1:0. През втората третина одесосци се хвърлиха да изравняват резултата, но на контраатака „момчетата“ вкараха нови 3 попадения. В последната третина момчетата на Симеон Христов изглеждаха доста уморени и не успяха да се противопоставят на игралия силно в този финал отбор на „Варненските момчета“.

В спора за третото място „Академика микс“ победи СА МВР с 5:4 след обрат, като „полицаите“ в първата третина водеха с 3:1. А в битката на последните ФК „Русе“ победи ФК „Тича“ (Долни чифлик) отново с 5:4.

Купите на победителите в първия етап от държавното първенство бяха връчени от кмета на Обзор Кирил Стоянов и Валентин Заяков, който е председател на комисията по плажен футбол.

Вторият кръг от шампионата ще се проведе на 23 и 24 юли в София на стадион „Раковски“. Шампионът на първенството пък ще се определи на финалния кръг във Варна на 27 и 28 август.

Крайно класиране:

1. „Варненски момчета“ – 6 т.
2. „Одесос -Хидроремонт“(Варна) – 5 т.
3. „Академика Микс“ (София ) – 4 т.
4. ФК „Русе“ – 3 т.
5. СА МВР (София) – 2 т.
6. „Тича“ – (Долни чифлик) – 1 т.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации