RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

МФК „Варна” тренира за Шампионската лига с нови топки

Публикувано в: Футзал
11:42, 25 юни 2011, Автор: , Преглеждания:265

Шампионът на България и носител на купата по футзал МФК „Варна”, започва усилено да се готви за предстоящите квалификации за Шампионската лига.

Варненският клуб вече се е снабдил с нова екипировка и топки. Кожените кълба са „Адидас“ Спийд Сел и с тях момчетата на Александър Неделчев ще се играят и през новия сезон. Финансовият благодетел на МФК „Варна” осигури новите кожени кълба, които са последен модел на немската марка и с тях беше игран финалът на Шампионската лига по футзал тази година. Всички в клуба са впечатлени от топките, като най-опитният играч и национален състезател Бойчо Марев сподели за chernomore.bg , че с по-добри до момента в България не се е играло.

„Топките са страхотни и са много бързи. Паснаха идеално на момчетата и смятам, че ще са доста издръжливи. Цветът им е оранжев и е много подходящ за недобре осветената зала „Владислав” в която тренираме”, категоричен е Бойчо Марев.

Той допълни още, че всички клубове в морската столица могат да се сдобият с тези топки, които се продават в офиса на МФК „Варна” „Ян Палах Център“, като цената им е 60 лв.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации

Още от

Футзал