RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

„Одесос-Хидроремонт“ мачка на плажен футбол

Публикувано в: Футзал
18:32, 26 юни 2011, Автор: , Преглеждания:273

Отборът на „Одесос-Хидроремонт“ триумфира с купата на турнир по плажен футбол, който се проведе на южния плаж във Варна през уикенда.

Надпреварата бе организирана от община Варна с помощта на „Одесос“ и отбора на „Варненските момчета“, които осигуриха мобилното игрище, което се превърна в арена на „битките“ в морската столица. В състезанието се включиха 8 отбора, като фаворити за първите места бяха „одесосци“, „момчетата“ и тимът на Варненската и великопреславска митрополия.

Момчетата на Симеон Христов спечелиха по безапелационен начин всичките си срещи и заслужено вдигнаха купата. На полуфинала „Одесос“ си върна на „Варненските момчета“ загубения финал от първия етап на държавното първенство по плажен футбол. Тогава Симеон Христов и компания паднаха с 4:0, а сега победиха конкурентите си за първото място със същия резултат.

„Идеята на турнира бе да се практикува плажният футбол, а не резултатите. Постарахме се да поканим колкото се може повече отбори и мисля, че се получи истински спектакъл за хората, дошли да наблюдават срещите. Много коректност от страна на участниците, като доказателство за това е нито един показан картон в надпреварата“, каза играещият треньор на „Одесос-Хидроремонт“ Симеон Христов.

Той допълни още, че всички в отбора посвещават купата на новородената дъщеря на близкия им приятел Николай Иванов-Сегата, която носи името Моника.

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации