RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

МФК „Варна” получи домакинство за Шампионската лига

Публикувано в: Футзал
17:20, 27 юни 2011, Автор: , Преглеждания:89

Шампионът на България и носител на Купата по футзал МФК „Варна” получи домакинство за квалификациите на Шампионската лига за предварителните кръгове. Това каза за в. „Черно море” финансовият благодетел на тима Александър Неделчев.

Датите, на които ще се проведе събитието, са на 18 и 21 август в Двореца на културата и спорта. Така всички привърженици на този атрактивен спорт ще могат да наблюдават срещите на МФК „Варна” в евротурнирите.

„Радваме се, че получихме домакинството за Шампионската лига. Най-хубавото е, че ще можем да играем пред собствена публика, което допълнително ще стимулира играчите да се представят на едно добро ниво и да се класираме за следващата фаза от надпреварата”, надява се Неделчев. Той допълни още, че основният кръг от турнира ще е от 24 септември до 2 октомври.

Останалите отбори, които получиха домакинство за предварителните кръгове са: „Стела Роса” (Виена), „Леотар Требине” (Босна и Херцеговина), „Омония” (Никозия), „Железаре” (Скопие), „Пърт Салтирес” (Шотландия) и „Женева Футзал” (Швейцария).

Оставете коментар

Автор

Ивайло Борисов

Подобни публикации

Още от

Футзал