RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Столичани ликуват на плажа в Албена

Публикувано в: Волейбол
17:37, 4 юли 2011, Автор: , Преглеждания:35

Георги Ботев и Стефан Григоров от София спечелиха първата си титла от турнирите по плажен волейбол, организирани от любителската лига Volley Mania. Двамата победиха с 2-1 гейма (21:14, 22:24, 15:3) братята Георги и Ради Рандеви на златистия пясък в Албена.

Новите шампиони достигнаха очаквано до поредния си финал във веригата Beach Volley Mania ’2011. На полуфинала Рандеви преодоляха драматично Младен Младенов и Антон Стаменов, въпреки че губеха с 11:14 в тайбрека.

Във финала Ботев/Григоров спечелиха убедително първата част. След това Рандеви показаха воля и заслужено стигнаха до нов тайбрек. В него обаче водачите в ранглистата за сезона играха по-добре и натрупаха сериозна преднина още в началото, за да спечелят златните медали и купата. Шампионите получиха и награди от организаторите и Асикс.

Младенов и Стаменов се окичиха с бронзовите медали. Много приятно впечатление оставиха младите Христо Колев (16 г.) и Цветан Тодоров (15 г.). Следващият турнир от Beach Volley Mania 2011 е на 23 и 24 юли на игрището на НСА в София. Заявките за участие вече се приемат на сайта на любителската лига.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации