RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Херо: „С такова съдийство няма как да победим“

Публикувано в: Берое, Футбол България
20:18, 17 мар 2012, Автор: , Преглеждания:47

Димитър Димитров не спести критиките си към съдийството на мача с Берое, завършил 2:2. Старши треньорът на бургазлии догледа мача от трибуните, след като бе отстранен от резервната скамейка от главния арбитър Атанас Димитров.

„Изхабих много нерви, но сигурно има причина за това. Няма да позволя да се подиграват с Черноморец. Имам изключително много претенции към съдийството. Имаше нарушение в наша полза при първия гол на Берое, след това не ни дадоха чиста дузпа. Не мога да коментирам за двата гола, които ни отмениха, защото трябва да изгледам видеозаписа, но съдийството беше тенденциозно. Не обвинявам моите футболисти, защото те се постараха, но с такова съдийство няма как да победим“, каза Димитров.

След мача треньорът на бургазлии поиска обяснение от съдиите и влезе в словесна престрелка колегата си от Берое – Илиан Илиев на пистата.

„Знаете колко са ни нужни точките. Затова искам да поздравя отбора, защото игра много добре срещу агресивен отбор като Черноморец. Играхме много мъжки“, коментира наставникът на гостите Илиан Илиев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации