RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Камата върна Янев и Бодуров в първия отбор на Литекс

Публикувано в: Футбол България
14:46, 29 апр 2012, Автор: , Преглеждания:50

Старши-треньорът на Литекс Христо Стоичков върна в отбора наказаните Николай Бодуров и Христо Янев, съобщи официалният сайт на ловчанлии. Двамата асове на оранжевите бяха отстранени от първия състав след злополучната загуба от Монтана и повече от седмица се подготвяха само с юношите.

„Футболистите се срещнаха с наставника и се извиниха за поведението си. Той им разреши да тренират отново с тима и ако покажат, че заслужават, тогава пак ще им даде шанс за игра. Колективът винаги е бил най-силното качество на Литекс, така че случаят може да се смята за приключен”, сподели президентът на клуба Трифон Попов.

Амнистираните играчи веднага се включиха в сутрешното занимание, но в последния момент ще се решава дали да попаднат в разширената група за мача с Локомотив София.

„След отпадането ни за Купата, нормално бе напрежението да ни дойде в малко повече. Допуснахме грешка в Монтана, за което се извиняваме на собственика, треньора, отбора и феновете. С нашия наставник нещата са изяснени коректно на четири очи и вече всичко е наред. Нека не се спекулира повече, всички в случая направихме най-правилното в името на клуба и целта, която е пред нас. Предстоят ни пет изключително важни мача, в които ще се опитаме да помогнем на отбора, стига разбира се треньорът да прецени, че има нужда от нас”, обясниха на свой ред позицията си Янев и Бодуров.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации