RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

В Левски недоволни от представянето през сезона

Публикувано в: Левски, Футбол България
19:10, 23 май 2012, Автор: , Преглеждания:46

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че не е доволен от представянето на отбора през този сезон. В последния си мач „сините“ разбиха Светкавица със 7-0 и стигнаха до бронзовите медали и ще играят в Лига Европа.

„Щом не сме шампиони, не мога да определя сезона като добър. Стартирахме силно, направихме хубави мачове и постигнахме добри резултати в началото. В един момент обаче допуснахме срив, който е недопустим. В крайна сметка това трето място не отива на Левски и няма как да ни задоволи. Имаше грешки, които бяха допуснати преди началото на сезона. Не искам да ги коментирам“, каза Тонев след мача.

Тонев отказа да коментира по-конкретно въпросите около селекцията на отбора за следващия сезон.

„Работим от два месеца по селекцията. Надявам се да успеем да привлечем набелязаните. Те са наблюдавани от мен и от Дончо Донев. През следващата седмица предстоят финални разговори. Търсим играчи на различни позициите, но няма да споменавам детайли. Знаем и с кои искаме да се разделим, но не искам да казвам имена. Утре ни предстоят разговори с двама от играчите, с някои ще се видим през другата седмица“, каза още той.

Треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че единственото добро за клуба през този сезон е класирането в Лига Европа.

„Завършихме сезона във възходяща линия и вкарахме доста голове в последните ни две срещи. Тази убедителна победа е подобаващ завършек на един труден сезон. С оглед проблемите и ситуацията, в която бяхме, е добре, че Левски се класира за Европа. Благодаря на момчетата, че комуникацията между нас беше отлична и свършихме добра работа в последните два месеца. Смятам, че се представихме на ниво в последните мачове с изключение на гостуването на Локомотив Пловдив, където изпуснахме спечелен мач, може би защото тогава съперникът ни повече искаше победата. Щастлив съм, че отново бях тук и имах възможност да изпитам още хубави моменти“, каза Петров.

Той ще бъде заменен на поста през новия сезон от Илиан Илиев.

„Искам да пожелая успех на новия треньор и шампионска титла на Левски догодина“, каза още Петров.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации