RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Любо Ганев: „Забравили сме вече за Радо Стойчев“

Публикувано в: Волейбол
10:18, 6 юли 2012, Автор: , Преглеждания:211

Членът на Управителния съвет на БФВ Любо Ганев определи като грешка уволнението на Радостин Стойчев. Легендата също така каза, че е готов да се извини на Матей Казийски и се надява той да се завърне и да играе за България на Олимпиадата в Лондон.

„Може би сгрешихме с прибързаното уволнение на Стойчев. Това го отчитам като грешка, но е факт, че нямахме никакво време и трябваше бързо да вземем решение. Най-добре щеше да бъде, ако се бяхме събрали и всеки да изкаже мотивите си за неуспеха в първата олимпийска квалицикация, след която Радостин да бъде освободен от поста селекционер на националния отбор“, каза Любо Ганев.

„За мен това, което се случва, е междуличностен конфликт. От Стойчев единственото, което сме искали, е да бъде треньор на отбора. Никой не оспорва успехите му. Точно затова бе взет за националния. Освен това е много близък с Матей, заедно са всеки ден. Но щом иска да си тръгва, няма проблем. Забравили сме за него вече. Националният отбор е над всичко. На Матей лично съм му звънал десет пъти миналата седмица, но безуспешно. Готов съм да му се извиня. Той има място в състава за Олимпиадата“, заяви още пред ТВ7 членът на УС.

„Мисля, че Найден се справя прекрасно в момента и това се вижда много ясно. Най-важното е момчетата в отбора да са спокойни“, каза още Ганев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации