RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Бербатов обяви във Facebook: „За всички ще е най-добре, ако се разделим“

Публикувано в: Англия, Българи в чужбина, Избрано, Футбол Свят
17:41, 15 юли 2012, Автор: , Преглеждания:135

Въпреки че продължава да бъде част от състава на Манчестър Юнайтед, българският нападател Димитър Бербатов не крие желанието си да напусне „Олд Трафорд“. Бербо обяви на официалната си страница във „Facebook”, че най-добри за всички ще бъде, ако той се раздели с „червените дяволи“. Ето и цялото изказване на Митко:

„Понеже се изморих от толкова много спекулации, ще ви кажа следното: Ежедневно чета пресата и виждам, че навсякъде се пише, че струвам 10 млн. паунда. Затова отидох и питах Сър Алекс колко иска за мен. Той ми каза 5 млн. Така че, според вас, кой казва истината? Какво мислите? Обичам този клуб, но ще бъда напълно безполезен, ако не играя. Аз искам да съм на терена, да мога да помогна на момчетата.

Честно казано, поради незнайни за мен причини, това надали ще стане факт. В най-добрия случай шансовете ми за изява ще бъдат ограничени до минимум. За всички ще е най-добре, ако се разделим. Ако не, аз ще продължа да бъда професионалист и ще давам всичко от себе си за отбора и момчетата, когато ми се отдаде възможност“, написа на официалната си страница във Facebook Бербатов.

Оставете коментар

Автор

Иван Райков

Аз съм Иван Райков, от град Раковски. На 17 години съм. Уча в Английската гимназия в Пловдив. Интересувам се от всички видове спорт и специално футбол. Надявам да направим sportvox един от водещите спортни сайтове в България.

Подобни публикации