RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

„Сините“ фенове проплакаха: В Босна се изгавриха с нас

Публикувано в: Левски, Футбол България
17:27, 27 юли 2012, Автор: , Преглеждания:112


Феновете на „Левски“ атакуваха открито играчите на тима след завръщането си на Герена. Както е известно, „сините“ загубиха реванша в Босна и Херцеговина с 3:1 и така приключиха евроучастието си. Освен безобразната игра обаче, ето какво още е допринесло за държанието на привържениците на Левски.

Събличаха ни голи! Не знаете какво преживяхме, трябваше вие да минавате границата с рейс, за да се сблъскате с действителността“, обърнаха се ядосаните фенове към част от футболистите, осмелили се да се покажат от съблекалнята и да се явят пред тях.

„Теглихме заеми, за да ви подкрепяме в Сараево, а вие как ни се отблагодарихте!“, провикна се момчета от тълпата, окупирала „Герена“.

„Не можете да си представите какво преживяхме в Сараево. Какви унижения и гадости! Отговорникът им на тия, които ни проверяваха, се казваше Мустафа. Смешници са това! Караха всичките ни фенове и дори жени да се събличат, за да ги проверяват. Пълна, долна простотия“, разкри пък пред „Канал 3″ председателят на Националния фенклуб на „Левски“ Владимир Владимиров.

„Придружаваха ни полицаи от България, които също бяха унизени. Караха ги да си свалят коланите“, разказа още Гугутката.

„Нито футболистите, нито треньорите знаят какво преживяхме ние. Феновете са в правото си да атакуват играчите. Вие какво искате? Да ги галят с перце ли. това ли са заслужили? Премия ли да дадат на футболистите ни? Аз ако съм на Тонев, те ще имат да ми дават, а не аз на тях. Той трябваше да ги накаже и да качи тях в автобусите към България, а ние да отидем на самолета. Нека играчите да видят какво преживяхме. На границата дори караха Ели Ваташка (б.р. – изпратена от БФС, за да вземе участие по въпросите с охраната на реванша) да си събува обувките“, обясни още Владимир Владимиров.

Оставете коментар

Автор

Иван Райков

Аз съм Иван Райков, от град Раковски. На 17 години съм. Уча в Английската гимназия в Пловдив. Интересувам се от всички видове спорт и специално футбол. Надявам да направим sportvox един от водещите спортни сайтове в България.

Подобни публикации