RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Жоро Братоев: „Разочарование няма, защото играхме добре“

Публикувано в: Волейбол, ЛОНДОН 2012
21:17, 10 авг 2012, Автор: , Преглеждания:100

Разпределителят на националния отбор Георги Братоев сподели след загубата от Русия с 1-3, че разочарование няма, тъй като отборът е играл добре. Той даде обещание, че нашите ще дадат всичко от себе си и ще се опитат да спечелят бронза.

„Разликата определено дойде, че в края на първия гейм руснаците успяха да бият най-добрия си сервис и да ни затруднят в посрещането. Оттам срещу техния събран блок е трудно да се играе“, заяви Братоев пред ГОНГ.

„Във втория гейм започнахме отвратително, случва се, има и такива геймове. Най-радващото е, че се събрахме и спечелихме третия гейм. В четвъртия гейм не ни достигна както спортно майсторство, така и спортен късмет. Ако бяхме вкарали мача в тайбрек всичко беше възможно, както да го загубим, така и да го спечелим и да играем този финал, за който всички са мечтали. Не успяхме. Имаме още един мач, който е много важен и смятам, че ще покажем, че тези навици на българите след загубен полуфинал да не играят на малкия финал ги няма вече и ще се опитаме да спечелим.“

„Разочарование няма, защото нашият отбор игра добре. Може да си разочарован, когато си загубил от отбор по-слаб от теб. Този отбор е силен и го е доказал. Разочарование няма. По-скоро трябва да измислим къде сгрешихме и да не го правим другия път и да можем да ги победим“, допълни Братоев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации