RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Американките без конкуренция на 4х400м

Публикувано в: Лека Атлетика, ЛОНДОН 2012
22:39, 11 авг 2012, Автор: , Преглеждания:81

Отборът на САЩ спечели втора поредна щафета при дамите, след като грабна златото на 4х400м и отново никой не успя да им се противопостави.

Щатската щафета в състав Диди Тротър, Алисън Филикс, Франсита Макрори и Саня Ричардс-Рос бе сигурен победител още след втория пост на Филикс, която успя да увеличи аванса, даден й от Тротър. До края американките поддържаха убедителната си преднина и финишираха първи за 3:16.87 минути, което е най-доброто им постижение за сезона.

Със сребърното отличие си тръгва отбор на Русия в състав Юлия Гушчина, Антонина Кривошапка, Татяна Фирова и Наталия Антюх, като европейките се справиха отлично с останалите си конкурентки и завършиха за 3:20.23 минути. С бронзовото отличие остана Ямайка с представителки Кристин Дей, Розмари Уайт, Шерика Уилямс и Новлин Уилямс-Милс, които приключиха за време от 3:20.95 минути.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации