RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Камило Плачи: „Този отбор тепърва ще расте“

Публикувано в: Волейбол, ЛОНДОН 2012
19:17, 11 авг 2012, Автор: , Преглеждания:299

Помощник-треньорът на националния отбор по волейбол на България – Камило Плачи, говори пред италианските медии за своята роля в екипа на Найден Найденов, като настоя, че двамата заедно водят „лъвовете“, но в крайна сметка решенията зависят главно от наставника на шампиона Марек.

„Аз съм част от екипа на Найден Найденов“, увери Плачи пред италианските репортери. „Заедно правим нещата, заедно водим отбора, но решителните ходове са неговите.

„Запомнете ги тези момчета. Част от тях до вчера бяха около мама и татко, докато виждате ги сега къде са и какво правят тук на Олимпиадата.

„Този отбор тепърва ще расте, най-вече като тактика и начин на игра. Ще видите как изглежда на следващата Олимпиада“.

Италианските ни колеги не подминаха и скандала с Радостин Стойчев, но Плачи запази професионализъм и категорично отказа да говори по тази тема.

„Това са работи от нашата кухня, няма как да стане. Аз съм човек, който е на заплата и си върши работата, за която му се плаща и е нает. Не желая да коментирам странични неща“, избегна умело въпроса италианския специалист.

Той ще има възможност да победи Италия още веднъж в Лондон, тъй като в мач за бронзовите медали България се изправя срещу „адзурите“. Срещата е от 11:30 часа българско време.

sporta.bg

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации