RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Владо Николов: „България има отбор, който се бори“

Публикувано в: Волейбол, ЛОНДОН 2012
14:59, 12 авг 2012, Автор: , Преглеждания:100

снимка: AP Photo/Chris O'Meara

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов поздрави своите съотборници за четвъртото място на Олимпиадата. Трикольорите ни загубиха малкия финал от Италия с 1:3 гейма.

„Аз смятам, че отборът ни игра много добре. Единственото, с което не успяхме да се справим, бе техният начален удар. Изпълняваха изключително силен начален удар в точния мач“, сподели капитанът на тима ни пред ГОНГ.

„Всички момчета си свършиха работата, когато влязоха в игра. Не успяхме да се справим със Савани. Бяхме по-добри в атака и на блок, по-добри в защита, но това е положението. Отлична оценка. Тя не може да бъде нищо по-различно от отлична. Видяхме, че България има отбор, който се бори. На мен лично ми е много съвестно, защото не успяхме да спечелим този мач, защото Италия спечели заради сервиса си“, заяви още Николов.

„Подготовката на отборите се прави Олимпиадата за Олимпиадата. Не, че не искам да бъда и на следващата, но тогава ще бъде на 39 години и няма да мога. Ще има млади момчета тогава, които ще могат да играят и да се развиват, както беше и сега. През 2012 година Цецо Соколов игра много силно, аз му помагах, оттук-нататък моето оставане ще бъде за сметката на някое младо момче, което не е правилно. Може би след един от най-младите отбори в света, може би само кубинците са по-млади“, завърши Владо Николов.

ГОНГ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации