RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Найден Найденов: „Ако са ме оценили, ще остана“

Публикувано в: Волейбол, ЛОНДОН 2012
18:17, 14 авг 2012, Автор: , Преглеждания:129

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Найден Найденов призна при завръщането на тима ни в София, че възпитаниците му са имали възможност за по-силно представяне на Олимпиадата.

„Можеше да постигнем и повече, но да не забравяме от къде тръгнахме. Можеше да спечелим и медали. Излизахме за победа във всеки един мач. Италия е много силен отбор. Беше ни много трудно да ги победим два пъти. Нашата цел е да запазим този колектив, след като компенсирахме всички проблеми. Играхме като отбор“, каза младият специалист.

„Ако са ме оценили, ще остана. Ще видими дали това ще стане, когато му дойде времето. От повече от 30 години нямахме такъв колектив. Това трябва да бъде пример за младите. Началото е добро, но трябва да продължим да работим по същия начин. Намирахме се в тежък момент преди олимпийските игри. Моментът е тежък за българския спорт като цяло. Най-важното беше всеки да се раздава на 100 процента“, добави още Найденов.

„Говорих си с хора от международната федерация по волейбол и те потвърдиха, че ние българите сме много интересни хора. Въпреки всичко винаги сме имали велики шампиони“, завърши наставникът.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации