RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Казанлък Волей се подсили с четири „лъвици“

Публикувано в: Волейбол
11:47, 7 сеп 2012, Автор: , Преглеждания:278

Четири волейболистки от националния отбор на България за девойки старша възраст ще бъдат част от състава на новосформирания женски отбор на Казанлък Волей, пише BGvolleyball.com.

Клубът успя да сглоби много добър състав, като привлече младите надежди от девическия национален отбор, съчетан с опитни състезателки от други родни клубове. Казанлък Волей прибра две волейболистки от собствените си кадри – диагонала Веселина Григорова и посрещача Искра Минтова, които до сега играеха за ЦСКА.

Същевременно бяха привлечени и две националки от Марица (Пловдив), като разпределител в тима ще бъде Кристина Гунчева, а на поста посрещач ще се изявява Дани Найденова. А като се добави и либерото Кристин Колчагова (Левски Волей), която е бивша националка и Ася Динова, която е действаща, но в плажния волейбол, то като цяло може да се каже, че националките в състава на Казанлък нарастват на шест. В тима са привлечени и две опитни състезателки от Варна – Славена Колева и Кристина Тотева.

Съставът на Казанлък придобива сериозен облик, а тимът вече започна подготовка за предстоящия сезон. Първоначално тренировките ще бъдат в града на Розите, а впоследствие се планират участия в турнири и контроли с други отбори.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации