RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Матей Казийски: „Не съм имал време за толкова задълбочена подготовка“

Публикувано в: Волейбол
18:23, 11 сеп 2012, Автор: , Преглеждания:177

снимка: Официален сайт на Тренто

От почти месец отказалия се от националния отбор на България Матей Казийски води предсезонна подготовка с клубния си тим Тренто. Ето какво сподели капитанът на световния клубен шампион пред сайта на трентинци:

„За мен това са седмици на работа, която не се вижда и не се забелязва, но е много полезна. По-рано по това време на годината винаги съм бил зает с националния отбор. До сега никога не съм имал време за толкова задълбочена подготовка. Сега полагаме основите, за да стигнем до върха не само в първите мачове от началото на сезона, но и за поддържаме добро състоянието на формата ни и за най-важните мачове от сезона. Точно затова сега тренировките са дълги и продължителни. В края на всеки ден се чувствам много уморен, но в същото време съм доволен, защото започвам да чувствам ползите от това, което правим“, допълни заяви Матей.

„За около 3 месеца, не съм изиграл и един официален мач… Факт, който е уникален, защото в предишните сезони никога съм имал толкова дълга пауза без да изпитам адреналина от истинското състезание. Този факт не е разстроил толкова много живота ми, но с нетърпение очаквам първите официални срещи. Приятелските срещи преди началото на сезона в Италия и Суперкупата ще бъдат много полезни и стимулиращи, за да се подготвим отлично за мача на 30 септември в „Пала Панини“ в Модена. в този мач със сигурност няма да предложим най-добрия си волейбол, но идеята за откриването на сезона с оспорван двубой ще е много интригуващ“, добави още българската суперзвезда.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации