RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Фърги: Ван Перси ще направи разликата в борбата за титлата

Публикувано в: Англия, Футбол Свят
22:28, 9 ное 2012, Автор: , Преглеждания:88

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че Робин ван Перси ще окаже решаващо предимство за „червените дяволи“ в борбата за титлата.

„Миналата година загубихме титлата заради головата разлика, което не мисля, че ще ни се случи и този сезон“, коментира Сър Алекс преди гостуването на Астън Вила.

„Имаме много полезно трио в атаката. Няма никакво съмение, че Робин (ван Перси) дойде при нас в правилния момент. Досега ни е донесъл 11 гола и мисля, че няма да има проблем да разчитаме на него. Според мен именно той ще направи разликата в борбата за титлата, за да не се случи същото като миналата година“, каза Фърги.

„Начинът, по който Чичарито започна сезона, ме кара да мисля, че без проблеми ще достигне 20 гола, че и повече. Вече има 6 и отново завръща формата си отпреди няколко години. Определено лятната почивка му се отрази много добре и му помогна изключително.

Сега той изглежда много агресивен и неуморим в тичането си на терена. Това момче винаги е полезно за отбора. Сигурен съм, че и Рууни ще оправдае очакванията, няма да е проблем да вкара поне 20 гола“, завърши Сър Алекс.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации