RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Калоян Иванов и БК Донецк със загуба във ВТБ Лигата

Публикувано в: Баскетбол, Европа
13:48, 11 ное 2012, Автор: , Преглеждания:63

Отборът на БК Донецк допусна загуба в петия кръг на ВТБ Лигата, след като отстъпи при гостуването си на Красние Криле с 59:64.

За украинците българският национал Калоян Иванов игра 17 минути като резерва и се отличи с 2 точки, 3 борби и 4 асистенции. БК Донецк е шести в класирането с 2 победи и 3 загуби, а лидер е Спартак (Санкт Петербург) с четири успеха от четири срещи.

Българският национал Александър Груев изигра силен мач при победата на Сибиу със 77:68 над Миркуреа в мач от румънското първенство.
Груев игра 38 минути като титуляр и завърши с 15 точки, 5 борби и 7 асистенции. Сибиу е на 12-то място в класирането с три победи и четири загуби.

Във Франция Васил Евтимов игра само пет минути и се отличи с 1 борба и 1 асистенция при загубата на Лимож със 74:84 от Пари-Левалоа в шестия кръг.

В италианската втора дивизия при жените Анна Римпова бе титуляр за Маргера при успеха като гост над Каляри със 75:71 точки. Българката спечели само една борба за 12 минути, а Маргера е на четвърто място в класирането с пет победи и две загуби.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации