RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Фейсбук съсипва младите таланти в България

Публикувано в: Футбол България
19:32, 3 дек 2012, Автор: , Преглеждания:115

снимка: botevvratza.com

Постоянното висене в социалната мрежа Фейсбук е една от основните причини голяма част от младите таланти на България рано-рано да приключат за големия футбол. Това е мнението на един от най-опитните играчи в „А“ група Илия Илиев. Според ветерана, който след по-малко от две седмици ще стане на 38 години, модерните технологии съсипват кариерите на талантливите футболисти.

„Може да ви прозвучи смешно, но е така. По цял ден киснат в този Фейсбук и само се чудят каква снимка да си постнат там. При нас нямаше такова нещо. Затова и аз постоянно говоря на нашите млади момчета първо да играят, а после ще дойде всичко останало. А и организацията в България е на много слабо ниво. Нашите момчета нямат шанса да излязат рано в чужбина, защото и мениджърите ни са слаби“, заяви ветеранът.

„Знаете какви проблеми имахме с тези италианци. Отборът ни обаче сега е доста по-силен, върнаха се момчетата от миналата година. Вината за всичко това е на наставника Антони Здравков. Нямам никакъв конфликт с него, просто постъпих глупаво и му се извиних. Иначе съм играл в доста отбори, в Локомотив Мездра направих силен полусезон, бях голмайстор. В Славия останаха също с добри впечатления от мен. През 2003 г. играх в Терек, тогава ги нямаше тези пари. Само преди година-две беше приключила войната в Чечения, още беше доста напечено. Предложиха ми хората да остана, но аз не пожелах заради семейството си и сега съжалявам“, сподели още Илия Илиев.

източник: ГОНГ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации