RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Стойчев, Казийски и компания учредиха „Приятели на волейбола“

Публикувано в: Волейбол
17:20, 13 дек 2012, Автор: , Преглеждания:87

Сдружението „Приятели на волейбола“ вече е факт, след като днес в зала 8 на Националния дворец на културата Радостин Стойчев, Матей Казийски и още 92-ма души дадоха старт на първата по рода си подобна организация.

Идеята на сдружението е да се набират финансови средства за развитието на българския волейбол, като главната цел към този момент е да се модернизира поостарялата материална база в почти цяла България.

Общо 94 души присъстваха на учредяването на организацията, като сред тях бяха бившите волейнационали Евгени Иванов, Светозар Иванов, Иван Зарев. Сред легендите на събитието бяха Димитър Златанов, Цветана Божурина и дори Любо Ганев, който е сред хората, които изгониха Стойчев и Казийски от националния отбор.

Сред присъстващите бяха Иво Константинов, Иван Сеферинов, Красимир Илиев, Стефан Чолаков и още много други „приятели на българския волейбол“.

Логично за шеф на организацията беше избран Васил Симов, който беше издигнат от Стойчев, Константинов и други за главен претендент за президентското място на Данчо Лазаров във федерацията.

Очаквано именно треньорът на Тренто и собственикът на Марек Юнион-Ивкони са заместници на Симов.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации