RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Общината излиза от Етър 1924?

Публикувано в: Футбол България
13:56, 21 дек 2012, Автор: , Преглеждания:375

Излизане на Община Ве­лико Търново от ПФК Етър 1924 АД бе пос­тавено като цел по време на вчерашната сесия на мест­ния парламент. Единствено­то изказване по точката, ка­саеща болярите, бе на общи­нския съветник Стоян Вита­нов, съобщава Тема спорт.

„Колкото по-бързо се отка­жем от това партньорство с турските инвеститори, толкова по-добре. Аз бях пре­зидент навремето в стария Етър, още тогава зад гърба ми започнаха да уговарят мачове. После отборът пое на­долу към В група. От 2002 го­дина Радослав Владев и Красимир Гърдев направиха нов клуб, вложиха доста средства, но сега нещата отно­во тръгват надолу. Нямаме нормален диалог с новите мажоритарни собственици от Турция, самите те подхвърлят приказки за чер­но тото, говори се за дълго­ве. Трябва да сложим на маса­та излизането на общината от клуба и да се види дали може да се възстанови ста­рият ФК Етър, като във футбола в града занапред да се акцентиранадетско-юно­шеската школа“, заяви Вита­нов.

Повод за дебатите бе предстоящото на 28 декемв­ри Общо събрание на Етър 1924, на което се очаква Съ­ветът на директорите да бъде попълнен с нови двама представители на Фейзи Илханлъ от Турция.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации