RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Вижте какво казаха новите в Левски при представянето си

Публикувано в: Левски, Футбол България
16:49, 9 яну 2013, Автор: , Преглеждания:370

снимка: Спортал

Днес Левски представи четирите си нови попълнения преди първата тренировка на „сините“ за зимната подготовка. Михаил Иванов, Стефан Велев, Милен Василев и Пламен Димов седнаха до треньора Илиан Илиев и позираха с новите си екипи. Ето какво казаха футболистите:

Милен Василев: „Всеки знае какво е Левски и че се стреми към първото място. Това е основната цел. Надявам се по-бързо да се опозная с момчетата, това е добре за отбора, а и аз ще се развивам“.

Михаил Иванов: „Конкуренцията само може да те кара да подобряваш качествата си. Конкуренция има и навън, на улицата. Моите цели бяха да изляза възможно по-бързо в чужбина. Единственият клуб в България, който може да ми помогне, е Левски. Заради името си, историята и успехите. Ще дам всичко за тях, за да мога да сбъдна мечтите си. Аз съм софиянец, до 14 години бях тук, така че не ми е непозната атмосферата“.

Стефан Велев: „Радвам се, че отново мога да работя с Илиан Илиев. За мен е чест да съм в този голям клуб. След Нова година се разбрахме с Иво Тонев, подписах договор от лятото. След това клубовете трябваше да се разберат, но Берое ме освободиха и вече съм в Левски.

Пламен Димов: Левски е нож с две остриета. Конкуренцията е голяма, но аз ще се боря.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации