RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Анастасия Кузмина грабна победата на спринта в Антхолц

Публикувано в: Биатлон, Зимни
17:14, 17 яну 2013, Автор: , Преглеждания:312

Анастасия Кузмина спечели първа победа през този сезон в Световната купа по биатлон, след като триумфира на спринта на 7,5 километра в италианския зимен център Антхолц-Антерселва.

Състезаващата се за Словакия рускиня направи великолепно състезание и свали всичките си десет мишени, за да финишира с време от 20 минути и 28,6 секунди.

На второ място, с един пропуск в стрелбата, се нареди финландката Кайса Макарайнен, която ще стартира в преследването с пасив от 16,7 секунди. Трета приключи Дария Домрачьова от Беларус, която също се отличи с девет точни изстрела и остана на 21,9 секунди зад Кузмина.

Избраната за най-добър млад спортист на България за 2012-а година Ния Димитрова бе най-напред от нашите, приключвайки 75-а с изоставане от три минути и две грешки на огневия рубеж.

Стефани Попова регистрира едно от най-добрите си представяния в Световната купа, след като финишира на 79-а позиция със само един пропуск. Стефи остана на 3,13,3 минути от Кузмина.

Емилия Йорданова приключи 86-а с 80% точна стрелба, а Десислава Стоянова завърши веднага след нея с шест свалени мишени. По този начин нито едно от нашите момичета не успя да вземе визи за съботното преследване.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации