RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА чака 600 хиляди евро от Мерсин

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
14:59, 26 яну 2013, Автор: , Преглеждания:35

Радостна вест за ЦСКА долетя от Турция, след като стана ясно, че Мерсин е задължен да изплати 600 хиляди евро на „червените“ до последния ден на месец март, информира „Тема Спорт“.

Сумата, която турският клуб дължи на 31-кратните шампиони на България, е по трансфера на Спас Делев, който бе осъществен преди година по време на зимния трансферен прозорец.

Тогава ръководствата на двата тима си стиснаха ръцете и тогавашният национал се озова в новака от Суперлигата срещу 800 хиляди евро, като 200 от тях трябваше да бъдат изплатени веднага, а на няколко вноски да бъдат внесени и останалите над милион лева.

Следващите плащания към ЦСКА обаче така и не се състояха, но сега ръководството на Мерсин може да се види принудено да изплати всичко, което дължи на „червените“, тъй като в противен случай ще последват жестоки финансови санкции за турския клуб.

Така собствениците на българския тим най-вероятно ще се сдобият с 600 хиляди евро в края на март, което обаче не устройва особено „червените“. Възможно е забавянето на сумата да попречи за лицензирането на отбора, който разчита на сумата, за да се разплати с лицензионната комисия.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев