RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Българските национали №1 в анкетите на Апенините и Русия

Публикувано в: Волейбол
16:17, 31 яну 2013, Автор: , Преглеждания:102

Българските волейболни национали окупираха върховете на допитванията сред феновете не само в Русия, но и в Италия, пише ГОНГ.

В анкетата, кои играчи да участват във волейболния Мач на звездите в Русия, Теодор Тодоров и Тодор Алексиев събират към момента най-много гласове. В онлайн допитването кои 8 волейболисти да влязат в шоу мача на 23 февруари – ден на защита на Отечеството, центърът на Газпром Югра и България Теодор Тодоров до момента е лидер при центровете по вот с 3022 гласа или 23,9%. След него остава Дмитрий Мусерски с 2303 гласа. №1 в анкетата при посрещачите, пък е  Тодор Алексиев, който има 2068 гласа (24,5%), а след него е Бартош Курек от Динамо Москва с 1607 гласа.

Тук може да подкрепите Теодор Тодоров

Тук може да подкрепите Тодор Алексиев

В същото време в Италия пък продължава гласуването за волейболната „Златна топка”. Специализираният италиански сайт volleyball.it провежда второто издание на наградата „GlobeVolleyball”. Като вече е втората фаза на гласуването, което се равнява на полуфинал и ще продължи да 23:59 часа на 1 февруари.

Към момента в дуела на диагоналите Цветан Соколов води убедително на италианеца Михал Ласко (779 на 494 гласа). При посрещачите Матей Казийски пък е противопоставен на кубинеца с италиански паспорт Османи Хуанторена със съотношение на вота 747 на 431 гласа. При треньорите пък Радостин Стойчев има 737 гласа срещу 468 за Мауро Беруто. В предишната фаза място имаха още Георги Братоев, Владо Николов, Теодор Тодоров, Виктор Йосифов, Теодор Салпаров, Камило Плачи и Силвано Пранди.

Тук може да гласувате за Соколов, Казийски и Стойчев

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации