RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Владо Илиев и Краси Анев в топ 20 на преследването в Мартел-Вал Мартело

Публикувано в: Биатлон, Зимни
14:28, 3 фев 2013, Автор: , Преглеждания:76

Лидерите на мъжкия ни национален отбор по биатлон Владимир Илиев и Красимир Анев завършиха в топ 20 на днешното преследване на 12,5 километра в италианския зимен център Мартел-Вал Мартело – шести кръг от IBU Cup.

Българите имаха далеч по-добри позиции след вчерашния силен спринт, но по-слабата стрелба днес прати нашите момчета извън десетката. Илиев, който тръгна десети, финишира на 13-а позиция, отчитайки се с шест грешки. Владо остана на 2,17,0 минути от победителя Ерленд Бьонтегаард (Норвегия).

Анев имаше по-лош ден на стрелбището и приключи с цели седем пропуска. Интересното е, че Краси бе на трето място преди последното посещение на огневия рубеж, но тогава направи четири грешки и в крайна сметка остана 17-и с пасив от 2,46,1 минути.

Михаил Клечоров свали 14 мишени и завърши на 32-о място днес, на четири минути и половина от победителя. Мирослав Кенанов финишира 42-и с пет грешки, а Иван Златев е 47-и с шест.

През следващата седмица българският национален отбор по биатлон ще започне участието си на Световното първенство в чешкия зимен център Нове Место.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации