RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Краси Анев четвърти на спринта в Мартел-Вал Мартело, Владо Илиев десети

Публикувано в: Биатлон, Зимни
07:53, 3 фев 2013, Автор: , Преглеждания:171

Красимир Анев се представи много силно в спринта на 10 километра в италианския зимен център Мартел-Вал Мартело – шести кръг от IBU Cup, след като остана на четвърто място.

Българинът бе перфектен на стрелбището вчера и завърши с десет точни изстрела, финиширайки с пасив от 25,1 секунди от победителя Ерленд Бьонтегаард (Норвегия). Владимир Илиев също бе на висота и приключи на десета позиция с две грешки на „прав“ и изоставане от една минута.

Михаил Клечоров също попадна в зоната на точки, оставайки на 32-о място с един пропуск на „легнал“ и пасив от малко повече от две минути. С цели пет несвалени мишени Мирослав Кенанов завърши 57-и, а Иван Златев е 59-и с три грешки. И петимата българи се класираха за днешното преследване.

В дамския спринт на 7,5 километра Дафинка Коева се представи най-силно от нашите и финишира на 30-о място с три пропуска и изоставане от 2,33,7 минути от победителката Каролин Хорхлер (Германия). Емилия Йорданова завърши 56-а с пет неточни изстрела, а Бетина Благоева е 66-а с три. Дафи и Еми си осигуриха участие в днешното преследване.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации