RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Цецо Соколов: Не очаквах да бъда избран за най-добър волейболист на България

Публикувано в: Волейбол
10:43, 17 фев 2013, Автор: , Преглеждания:481

Снимка: piemontevolley.it

Българската звезда на Кунео Цветан Соколов даде интервю за клубния сайт на тима си, в което говори за наградата си за най-добър волейболист за 2012-а в анкетата на BGvolleyball.com.

„Много съм щастлив от това признание, защото честно казано, не го очаквах. За мен е новост и съм поласкан. Щастлив съм, че толкова много мои сънародници са гласували за мен“, заяви Цецо.

„Никой не очакваше подобна победа. Ние играхме с високо вдигната глава и бяхме много спокойни, като не мислехме за загубата с 0:3 в Мачерата седмица по-рано. Трябваше ни победата на всяка цена, но аз не съм си и помислял, че можем да загубим. Много съм удовлетворен. След като поведохме с 2:0, но допуснахме съперникът ни да изравни, не се уплашихме, а продължихме да се раздаваме на сто процента. Всички в отбора искахме силно победата. Този отбор никога досега не е достигал тази фаза в Шампионската лига и затова съм още по-щастлив. В сряда вечерта публиката в залата ни подкрепяше през цялото време, което е много важно“, заяви Соколов относно победата над Мачерата с 3-2 и „златен“ гейм, която класира Кунео за Финалната четворка на Шампионската лига.

„Колкото до неделния мач с Модена, трябва да сме съсредоточени и да не мислим за успеха в Шампионската лига. Трябва да гледаме само напред и да не се обръщаме назад. На тренировка анализирахме грешките, за да не ги повтаряме за в бъдеще“, завърши българската звезда.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации