RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Стойчев и Казийски доволни от победата над Кастелана Гроте

Публикувано в: Волейбол
13:21, 18 фев 2013, Автор: , Преглеждания:31

Наставникът на Тренто Радостин Стойчев бе много доволен след победата над Кастелана Гроте с 3:0 гейма в среща от 19-ия кръг на италианската Серия А1.

„Имахме трудна седмица, през която често тренирахме в намален състав заради някои физически проблеми. Само заради това трябваше да се представим добре и да победим. Успяхме да постигнем и двете цели. Играхме по-добре през първата половина на мача, а след това доказахме, че имаме характер и победихме. Това 3:0 ме прави много щастлив, особено след като имахме проблеми, успяхме да намерим сили да реагираме и да излезем от тях. В третия гейм Кастелана Гроте игра по-сигурно на сервис и това им помогна. Но в края намерихме изход и по-добрата ни игра на блокада ни даде възможност да направим разликата и да победим“, коментира Радо Стойчев след срещата.

Капитанът Матей Казийски заяви, че трите точки са много важни за Тренто:

„Спечелихме три златни точки, особено с оглед на финалната фаза на редовния сезон. След първите два гейма, които напълно контролирахме, трябваше да се борим повече, защото Кастелана Гроте рискуваше повече на сервис и с малко късмет поведе с 22:20. С характер успяхме да се върнем и да спечелим. Сервисът определено ни много в първата част на срещата, където доминирахме във всяко едно отношение“, каза Казийски.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации