RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Матей Казийски: Надявам се да подходим правилно в мача с Пиаченца

Публикувано в: Волейбол
11:06, 20 фев 2013, Автор: , Преглеждания:73

Мегазвездата и капитан на четирикратният световен шампион Тренто Матей Казийски, заяви след днешната тренировка на тима, че се надява да подходят правилно и целенасочено за двубоя с Пиаченца и да победят.

„След интензивния период, който имахме в първите месеци на този сезон, сега можем да се възползваме от предимствата на календара ни, в който имаме само един мач на седем дни. Разбира се, че щеше да ми хареса да бъде обратното и да имаме мачове на всеки три дни заради Шампионската лига, но вече не може нищо да се направи. Така, че сега трябва да се възползваме най-много от това, да си поемем дъх и да се подготвяме спокойно за всяка следваща среща“, заяви капитанът за клубния сайт на трентинци.

„Победата над Кастелана Гроте беше важна затова да поддържаме темпото си игра и да продължим доброто си представяне в първенството. Това, че останахме начело в класирането ни прави щастливи, но това не е единственото положително нещо от успеха.

В действителност изиграхме добър мач и дори когато концентрацията ни спадна като в третия гейм, успяхме да се върнем и да затворим мача в три гейма.“

„Вече мислим за срещата с Пиаченца, с които винаги сме правили специални мачове в най-новата ни история. Но сега ще бъде повече от специален двубой, защото първо ще гостуваме и второ залогът кой ще спечели трите точки ще бъде много голям и за двата отбора. Надявам се, че ще можем да подходим много целенасочено и правилно към мача и да спечелим. Когато играем така винаги нещата стават по-лесно.“, завърши Казийски.

Източник: Trentinovolley.it
Превод: Спортал

Оставете коментар

Автор

Зорница Георгиева

Подобни публикации